MojPrevod.si - UGODNO PREVAJANJE in LEKTORIRANJE, TOLMAČENJE

če bo cena pametna boš ti prodal, jaz pa kupil...

Moderator: Ekipa foruma

MojPrevod.si - UGODNO PREVAJANJE in LEKTORIRANJE, TOLMAČENJE

OdgovorNapisal/-a mojprevod » To 19 mar, 2013 13:32

MojPrevod.si
HITRO, UGODNO, KVALITETNO PREVAJANJE, LEKTORIRANJE IN TOLMAČENJE
(angleški, nemški, španski, italijanski, slovenski jezik)

HITRO, UGODNO, KVALITETNO PREVAJANJE IN SLOVENŠČINE V ANGLEŠČINO, IZ ANGLEŠČINE V SLOVENŠČINO, PREVAJANJE IZ SLOVENŠČINE V NEMŠČINO, PREVAJANJE IZ NEMŠČINE V SLOVENŠČINO, LEKTORIRANJE SLOVENSKIH BESEDIL, LEKTORIRANJE DIPLOM, LEKTORIRANJE MAGISTRSKE NALOGE, LEKTORIRANJE DOKTORSKE DISERTACIJE,TOLMAČENJE IZ SLOVENSKEGA V ANGLEŠKI JEZIK, TOLMAČENJE IZ SLOVENSKEGA V NEMŠKI JEZIK, TOLMAČENJE IZ NEMŠKEGA V SLOVENSKI JEZIK, TOLMAČENJE IZ ANGLEŠKEGA JETIKA V SLOVENSKI, TOLMAČENJE IZ ANGLEŠČINE V SLOVENŠČINO


Kvalitetno prevajanje, lektoriranje in tolmačenje na podlagi večletnih strokovnih izkušenj ter številnih referenc.

MojPREVOD.si nudi ugodno, hitro in kvalitetno prevajanje ter lektoriranje:

- najrazličnejših besedil (strokovnih ali nestrokovnih);
- povzetkov diplom, diplomskih seminarjev (bol.), magistrskih nalog, doktorskih disertacij;
- celotnih znanstvenih člankov;
- drugih študijskih besedil (za raziskovalne namene) – razne znanstvene publikacije ali besedila;
- drugih splošnih besedil;
- knjig;
- spletnih strani;
- vsebinski pregled prevodov povzetkov ali drugih besedil.


MojPREVOD.si prav tako nudi najem konferenčnih tolmačev za angleški, nemški in španski jezik za najrazličnejša področja. Možnost najema kabin za simultano tolmačenje.


----------------------------------------
Kontaktni podatki

Mag. phil. Barbara Bračko s.p.

E-mail: info@mojprevod.si
Gsm: 00386 (0)70 290 290
Web: www.mojprevod.si
Fb: http://www.facebook.com/pages/MojPREVOD/307108292733796
Forum: http://prevajanjeintolmacenje.mojforum.si/
Blog: http://prevajanjelektoriranjetolmacenje ... ogspot.si/
___________________________________________________________________________
MojPREVOD.si nudi ugodno, kvalitetno prevajanje, lektoriranje in tolmačenje. Prevajanje in lektoriranje poteka v različnih jezikih: prevajanje iz angleščine (angleškega jezika) v slovenski jezik, prevajanje iz slovenskega jezika v angleški jezik (angleščino), prevajanje iz nemškega jezika (nemščine) v slovenski jezik, prevajanje iz slovenskega jezika v nemški jezik (nemščino), prevajanje iz španskega (španščine) jezika v slovenski jezik, prevajanje iz slovenskega jezika v španščino (španski jezik, prevajanje iz italijanskega jezika (italijanščine) v slovenski jezik, prevajanje iz slovenskega jezika v italijanski jezik (italijanščino). Ugodno in hitro prevajanje poteka tudi v drugih jezik. Za podrobnejše informacije pošljite povpraševanje (info@mojprevod.si). Lektoriranje različnih besedil, ki so bila prevedena s strani profesionalnega prevajalca ali drugih splošnih prevedenih besedil. MojPREVOD.si nudi prevajanje povzetkov za diplome, diplomske seminarje (bol.), magistrske naloge, doktorske disertacije. Prevajanje celotnih znanstvenih člankov za študijske namene študentov, znanstvene, raziskovalne in študijske namene profesorjev ter študentov. Prevajanje drugih študijskih besedil (namenjenim za raziskovanje) – razne znanstvene publikacije ali besedila. Prevajanje drugih splošnih besedil. Prevajanje knjig. Prevajanje spletnih strani. Vsebinski pregled prevodov povzetkov ali drugih besedil. Lektoriranje besedil: slovenščina, angleščina, nemščina, italijanščina. MojPREVOD.si nudi prav tako tolmačenje: konferenčno tolmačenje (simultano, konsekutivno), komunikacijske situacije (konference, kongresi, pogovori, pogajanja), jeziki (tolmačenje v nemškem jeziku (nemščina), tolmačenje v angleškem jeziku (angleščina), tolmačenje v španskem jeziku (španščina), možnost najema opreme za simultano tolmačenje.
mojprevod
Filozof
Filozof
 
Prispevkov: 4
Pridružen: To 19 mar, 2013 13:31

Vrni se na Kupim in Prodam

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost

cron